Malzemeler:
- 2 su bardağı süt
- 2 su bardağı un
- 2 yumurta
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı ıspanak
- Bir tutam dereotu
- Tuz
Hazırlanışı:
- Süte ıspanak ve dere otu eklenerek robottan geçirilir.
- Süt, ıspanak ve dere otu karışımına yağ ve yumurta eklenir.
- Un yavaş yavaş karışıma eklenir ve karıştırılır.
- Son olarak da tuzu eklenir.
- Tavaya bir kaç damla sıvı yağ bir defaya mahsus dökülür.( Daha sonrakilerde tavaya yağ dökülmez)
- Tava iyice kızdıktan sonra karışımdan ufak bir kepçe ile alınır ve tavaya dökülür.
- Krebin altı pişince çevrilerek diğer tarafında pişirilir.
- Sıcak olarak servis yapılır.
Afiyet Olsun :)
Sonra da afiyetle bir güzel yenir :)
YanıtlaSilCok guzel gozukuyor;)afiyetle...
YanıtlaSilCok guzel gozukuyor;)afiyetle...
YanıtlaSilçok güzel görünüyor :)
YanıtlaSil